Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Winkelmandje: €0,00

Indola

Indola heeft in sneltempo de harten van kappers wereldwijd veroverd. Hoe dat komt? Simpel: Indola biedt kwalitatieve haarproducten aan tegen een betaalbare prijs. Combineer dit met leuke extra’s zoals de styling tutorials via NCF-technologie, en u weet meteen wat Indola zo speciaal maakt!

Color

Onder de noemer ‘Smart Color’ biedt Indola een ruim assortiment haarkleuringsproducten aan. Er is voor ieder wat wils. Ontdek bijvoorbeeld de permanente en semipermanente kleurbehandelingen. Wie op zoek is naar kleuringen zonder ammoniak, kan ook bij Indola terecht. 

Form

In ons Indola gamma zitten een heleboel lotions die het vormgeven van kapsels vergemakkelijken. Verras uw klanten met een verzorgende permanent of een iron-free straight behandeling met langdurige resultaten. Voor elk haartype heeft Indola een passende oplossing.

Care 

Haar stylen is één ding, het in topvorm houden iets anders. Indola shampoo bevat innovatieve Pixeltechnologie voor een glanzende en levendige kleur. De shampoo bevordert tevens de haarkwaliteit. Dankzij deze extra bescherming geniet u nog langer van een gezond en veerkrachtig kapsel. 

Koop Indola producten online bij Mado

Als favoriete partner van kappers mag Indola uiteraard niet in onze webshop ontbreken. Blader door het gamma, maak een keuze en ga door de checkout. Betalen gaat snel en eenvoudig via Bancontact of een kredietkaart. Klaar? Dan zetten wij alles in het werk om uw Indola producten zo snel mogelijk te bezorgen. Bij bestellingen van minstens 50 euro is de levering trouwens helemaal gratis. Da’s mooi meegenomen!

We care about hair
and him ... and her ... and you!