Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Winkelmandje: €0,00

Sim Sensitive

Sim Sensitive is het geesteskind van de Finse haarspecialist Seppo Iso-Mustajärvi. Hij wilde een reeks haar- en verzorgingsproducten ontwikkelen die efficiënt, kwalitatief en milieuvriendelijk zijn. Als we naar de productlijn kijken, kunnen we maar één ding zeggen: missie geslaagd!

Clean Air Salon

Sim Sensitive wil een nieuwe revolutie in de kapperswereld ontketenen. Hiervoor gebruikt het de Clean Air Salon filosofie als leidraad, waar milieu en duurzaamheid centraal staan. Het merk richt zich vooral op pure ingrediënten. Overbodige toevoegingen, zoals ammoniak en parfum, zal u bij Sim Sensitive dus niet terugvinden. Het resultaat? Een frisse kapperszaak en een tevreden klant.

Hoge kwaliteitsnormen  

Respect voor het milieu is niet het enige puntje op de agenda van Sim Sensitive. Ook aan de kwaliteit wordt gedacht. Alle producten worden met zorg gemaakt in Finland. Bovendien biedt Sim Sensitive oplossingen voor de meeste haar- en huidproblemen, zelfs voor gevoelige mensen met een allergie.

Exclusief bij Mado

Mado is de exclusieve verdeler van alle Sim Sensitive producten. Wij hebben alles in huis, van de System 4 Hair Spa en SensiDO tot de CX Corrector en Forme4U. Neem een kijkje op onze website en plaats eenvoudig een bestelling. Uw Sim Sensitive haar- en verzorgingsproducten worden gratis geleverd bij een bestelling vanaf 50 euro. Handig, niet?

System 4

Het System 4 gamma van SIM Sensitive is een complete reeks verzorgingsproducten voor uw haar. Dankzij de actieve ingrediënten zijn ze uitermategeschikt om roos, een jeukende hoofdhuid, overmatige vettigheid en haaruitval tegen te gaan. System 4 heeft dus alles inhuis voor gezond haar.

Alle System 4 producten zijn zonder parfum en zijn kleurstofvrij.

Ontdek het assortiment

System 4 van SIM Sensitive is verrassend uitgebreid:

Bio Botanical

Het System 4 Bio Botanical behandelingsprogramma bevat een compleet gamma van producten voor voortijdig haaruitval. Voortijdige haaruitval kan veroorzaakt worden door verschillende factoren, bijvoorbeeld stress, hormonen, medicatie of slechte voeding.

De unieke combinatie van anti-inflammatoire en antiseptische extracten en kruidenextracten in de Bio Botanical producten helpt het stoppen van haaruitval, zorgt voor een normaal bacterieel evenwicht van de hoofdhuid, stimuleert de actieve microcirculatie en zorgt voor een sterke, gezonde haargroei. Zo wordt vroegtijdige haaruitval voorkomen.

Dit gamma bestaat uit een shampoo, serum en een vital cure. Ze zijn leverbaar in verschillende formaten. Ontdek meer over deze producten bij onze rubriek ‘producten’.

Forme4U

Forme4U is een afwerkingsgamma dat een plezier geeft om mee te stylen. Dit gamma bestaat uit zeer uiteenlopende en gemakkelijk te verwerken producten waarmee je alle kapsels kunt realiseren.

Deze producten bevatten ingrediënten die het vocht in het haar vasthouden, een sterke UV-bescherming geven en die het kapsel versterken bij warmte-activatie.

Forme

Als uitbreiding op hun Forme4U gamma, heeft Sim Sensitive Forme gecreëerd, een hoogwaardige, kwalitatieve haarverzorging ontworpen voor elk type haar.

Wist u dat 80% van alle vrouwen hun haar gekleurd heeft? Forme bied daarom een verzorgingsgamma aan voor elk type haar ook als dat gekleurd is.

Repair: voor beschadigd (gekleurd) haar. Essentieel voedend en versterkend, herstelt en versterkt gestresseerd, beschadigd haar en gespleten haarpunten.

Volume: voor fijn (gekleurd) haar. Dit geeft een volume boost voor het haar. Geeft volheid, luchtigheid en flexibiliteit aan fijn haar.

Moisture: voor droog (gekleurd) haar. Een geconcentreerde vocht injectie voor een directe heropleving van het haar. Verzacht en ontwart futloos en droog haar.

SensiDO

De SensiDO Color Seal Emulsie is een ware (R)EVOLUTIE bij het kleuren.

Het verlengt zichtbaar de intensiteit van iedere haarkleuring en geeft extra glans. Het stabiliseert de kleurpigmenten, sluit de schubben en verzacht het haar.

Gebruik:

 1. Na de pauzetijd van de kleuring, breng een goede hoeveelheid SensiDO Color Seal op her haar aan.

 2. Goed emulsioneren.

 3. Grondig uitspeoelen.

 4. Geen shampoo meer gebruiken.

 5. Gebruik Conditioner.

In het SensiDO gamma bied Mado ook een Color Remover en een Skin Protector aan.

CX Corrector

CX Corrector Minral Removing Therpay

Deze haarreinigingstherapie verwijdert stylingproductrestanten, hard waterrestmineralen en chloorafzettingen in het haar. Na deze behandeling zal het resultaat van uw kleuring of permanent optimaal zijn. Deze therapie is geschikt voor alle haartypes die behoefte hebben aan een diepe reiniging.

Al deze producten zijn CAS approved

Gebruik:

 1. Breng Mineral Removing shampoo aan op  nat haar en laat goed schuimen. Laat dit 3 tot 4 minuten intrekken en spel grondig uit.

 2. Breng Mineral Removing Elixir vooral op de haarpunten aan. Laat dit 10 tot 30 minuten onder de droogkap intrekken. Spoel goed uit.

 3. Om de procedure te beëindiger en het haar te beschermen tegen verdere restopbouw, breng Mineral Removing Balm aan op de handdoekdroog haar. Laat dit 5 tot 15 minuten intrekken en spoel goed uit.

CX Corrector Deep Cleansing Shampoo

Deze shampoo reinigt en verfrist zowel het haar als de hoofdhuid en verwijdert stylingrestproducten, siliconen en overtollig vet. Deze Shampoo geeft opnieuw natuurlijke elasticiteit aan het haar en voegt zachtheid, beheersbaarheid en glans toe.

CX Corrector Silver Shampoo

Deze Shampoo reinigt en neutraliseert gele tinten op blond, opgelicht geblondeerd en wit haar en verfraait de zilveren tinten van grijs en wit haar. Silver shampoo herstelt de helderheid, biedt een effectieve bescherming en hydradeert het haar, waardoor het haar zacht zal zijn en een glansrijke uitstraling zal krijgen. 

Young face mask

Young Face Mask is een innovatieve benadering voor een gerichte verjongende gelaatsverzorging. Het ondersteunt de huid, met natuurlijke elastine en collageen. Het vermindert droogte gevoelige rimpels en ondersteund de huid, waardoor ze fris en fluweelzacht aanvoelt.  Belangrijkste ingrediënten: Hyaluronzuur, Aloe Vera en Vitamine C en E.

Gebruik:

 1. De verjongende vloeistof goed schudden voor gebruik.

 2. Open een vloeistof bakje met een tabletdoekje.

 3. Vul het bakje met de verjongende vloeistof.

 4. Het tabletdoekje zal opzwellen terwijl het de verjongende vloeistof absorbeert.

 5. Open het natte masker en leg het op het gelaat.

 6.  Laat het 10 minuten inwerken.

 7. Verwijder het masker en geniet van het resultaat.

 Mag  1 tot 3 maal per week herhaald worden.

Resultaat:

Een nieuw gevoel voor een nieuw begin!

Clean Air Salon

De “Clean Air Salon”-filosofie introduceert een nieuw tijdperk in de professionele salons. Door de geavanceerde parfumvrije formules en hoogwaardige ingrediënten wordt duurzaamheid en kwaliteit gecombineerd met een frisse en “zuivere” werkomgeving omdat de gezondheid van de kapper en zijn klant primeert. 

Afbeeldingen

Documenten

We care about hair
and him ... and her ... and you!