Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Winkelmandje: €0,00

Olaplex No. 3 Hair Perfector

De Olaplex No. 3 Hair Perfector zorgt voor de finishing touch van elke Olaplex behandeling. Het is een product dat u aan de klant mag verkopen om de kracht, soepelheid en kleurvastheid van het haar te behouden. Zo wordt een optimaal resultaat gegarandeerd.

Instructies

Breng de No. 3 Hair Perfector rijkelijk aan op handdoekdroog haar. Laat het product een tiental minuten inwerken en spoel het haar uit. Olaplex No. 3 Hair Perfector is geen conditioner die u mag laten zitten, het moet altijd uitgespoeld worden. Was tenslotte het haar met shampoo en een conditioner. Deze behandeling mag meerdere keren per week herhaald worden.

Bestel online

De Olaplex No. 3 Hair Perfector online kopen? Daarvoor moet u bij Mado zijn. Bij ons vindt u het volledige Olaplex gamma, van de Bond Multiplier en de Bond Perfector tot de Hair Perfector. Bij bestellingen vanaf 50 euro worden uw producten gratis op een adres naar keuze geleverd. Heeft u vragen over het bestelproces of de Olaplex No. 3 Hair Perfector? Iedere dag staat een team van 16 mensen paraat om u te helpen.

Klik hier om een Olaplex Traveling Stylist Kit te bestellen.

Klik hier om een Olaplex Salon Intro Kit te bestellen.

Klik hier om een Olaplex N°. 3 Hair perfector te bestellen.

We care about hair
and him ... and her ... and you!