Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Winkelmandje: €0,00

Olaplex No. 2 Bond Perfector

Bent u op zoek naar de No. 2 Bond Perfector van Olaplex? Dan bent u aan het juiste adres. Bij Mado kan u dit en andere producten van Olaplex eenvoudig online bestellen. Leer alles over de voordelen van deze Bond Perfector en laat uzelf overtuigen!

Voor sterk haar

De Olaplex No. 2 Bond Perfector heeft dezelfde actieve ingrediënten als de No. 1 Bond Multiplier, maar werd als crème vervaardigd om het aanbrengen makkelijker te maken. De Bond Perfector wordt na de Bond Multiplier gebruikt. Dit zorgt voor het beste resultaat. Met dit product worden niet alleen de overige zwavelverbindingen hersteld, het verbetert ook de sterkte, soepelheid en structuur van het haar.

Hoe de Bond Perfector gebruiken?

Olaplex No. 2 Bond Perfector wordt na de kleuring gebruikt. Spoel het haar en droog het grondig met een handdoek. Breng daarna 15 ml Bond Perfector aan en laat 10 minuten inwerken. Voor zwaar beschadigd haar kan de inwerkingstijd verlengd worden. Spoel tenslotte het haar uit en was het met uw favoriete shampoo en conditioner.

Plaats uw bestelling

Voor de nieuwe No. 2 Bond Perfector van Olaplex kan u altijd bij Mado terecht. Wij bieden namelijk het volledige Olaplex gamma aan. Neem een kijkje op onze website en bestel alle producten eenvoudig online. Wij zorgen dat ze razendsnel op een adres naar keuze geleverd worden. Heeft u nog vragen over de Bond Perfector of andere producten van Olaplex? Neem dan persoonlijk contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.

Klik hier om Olaplex Bond Perfector N°2 2000ml te bestellen.

Klik hier om een Olaplex Traveling Stylist Kit te bestellen.

Klik hier om een Olaplex Salon Intro Kit te bestellen.

We care about hair
and him ... and her ... and you!