Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Winkelmandje: €0,00

Olaplex No. 1 Bond Multiplier

De No. 1 Bond Multiplier is het eerste van drie Olaplex producten. Het wordt gebruikt om gebroken zwavelbruggen in het haar te herstellen. Hierdoor worden de haren niet alleen sterker, ze behouden ook langer hun kleur.

Gebruiksaanwijzingen

Olaplex No. 1 Bond Multiplier wordt rechtstreeks aan de lightener of kleur toegevoegd. Hiervoor wordt een handige doseerdop meegeleverd. De dosering is afhankelijk van de toepassing en kan nagekeken worden op de website van Olaplex.

Was het haar niet met shampoo na de behandeling. Droog het zorgvuldig met een handdoek en breng daarna de No. 2 Bond Perfector aan. Zo bent u zeker van het beste resultaat.

Ook goed om te weten

Deze No.1 Bond Multiplier van Olaplex is geschikt voor alle haartypes en bevat geen siliconen, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden. Het product mag ook in combinatie met warmtelampen gebruikt worden. Dit zal echter het chemisch proces versnellen. Controleer het haar dus regelmatig.

De Bond Multiplier bestellen

Probeer nu de Olaplex No. 1 Bond Multiplier en laat u overtuigen door zijn uitzonderlijke kwaliteiten. Bestel dit product eenvoudig online op Mado.be, en voor u het weet wordt uw bestelling thuis of op uw zaak geleverd. En vergeet niet om ook de andere producten van Olaplex te bekijken.

Klik hier om een Olaplex Traveling Stylist Kit te bestellen.

Klik hier om een Olaplex Salon Intro Kit te bestellen.

We care about hair
and him ... and her ... and you!